Καλώς ήρθατε

 

Πάμε ταμείο λοιπόν! Παρέα πάμε ταμείο!

Από σήμερα τα προγνωστικά μιας ομάδας αναλυτών στοιχήματος, που έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο στοίχημα, μπορούν να γίνουν δικά σας.
Ναι, το στοίχημα είναι διασκέδαση. Όμως παίζουμε στοίχημα για να πάμε ταμείο. Για να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Στόχος μας πλέον θα είναι να διασκεδάσουμε με τα επιπλέον έσοδα. Με τα κέρδη.
Σύμφωνοι;

Αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πρόσφατες επιτυχίες – ταμεία μας στις σελίδες μας στο instagram και στο twitter.

Καθημερινά τα προγνωστικά μας μπορούν να βρεθούν στην οθόνη σας. Έχουμε προγνωστικά σχεδόν καθημερινά διότι δεν εξαρτόμαστε αποκλειστικά από το ποδόσφαιρο. Μελετάμε και παρακολουθούμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χόκεϊ (NHL), μπέιζμπολ (MLB), αμερικάνικο ποδόσφαιρο (NFL), μηχανοκίνητα (F1, MotoGP), χειμερινά αθλήματα.
Ίσως σας φαίνονται πολλά. Όμως, για την εμπειρία μας και την πολύωρη ενασχόληση, δεν είναι πολλά.

Εδώ θέλουμε να αναφερθούμε και στις αποδόσεις των προγνωστικών μας. Σπάνια θα δείτε αποδόσεις του 1,50 ή του 1,60. Προσπαθούμε να στοχεύουμε αποδόσεις πολύ μεγαλύτερες. Συνήθως θα βλέπετε προτάσεις με αποδόσεις 3,00 ή 4,00 ακόμα και πάνω από 5,00.

Τα προγνωστικά μας θα ανακοινώνονται στη σελίδα προγνωστικά Δευτέρα έως Παρασκευή ως τις 18:00 και τα Σαββατοκύριακα στις 13:00 και στις 19:00.

Βέβαια δεν σταματάμε εκεί. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν LIVE προγνωστικά.
Ναι, θα προσφέρουμε και live όταν βρίσκουμε κάτι που αξίζει. Κάτι που ο μπούκ δεν έχει υπολογίσει σωστά. Η ενημέρωση για τα live προγνωστικά θα γίνεται μέσω twitter. Απλά ακολουθήστε τη σελίδα μας pametameio στο twitter και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις. Έτσι, κάθε φορά που θα υπάρχει ένα live προγνωστικό θα χτυπάει μια ειδοποίηση που θα λέει «live επιλογή τώρα στο σάιτ».
Τέλειο;

Τέλος, θα θέλαμε να ξέρετε ότι στο σάιτ μας δεν θα δείτε διαφημίσεις. Το σάιτ στηρίζεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του.

Συνδρομητικά πακέτα
Μπορείτε να διαλέξετε:

  • είτε την 3μηνη συνδρομή σε τιμή 60 ευρώ
  • είτε την 6μηνη συνδρομή σε τιμή 100 ευρώ
    Αν θέλετε επιπλέον έκπτωση μπορείτε να επιλέξετε συνδρομή με αυτόματη ανανέωση.

Θέλετε προγνωστικά που προκύπτουν από μελέτη και καθημερινή παρακολούθηση αγώνων;
Θέλετε live επιλογές την ώρα που πίνετε τον καφέ σας;
Θέλετε να πάμε ταμείο;

Επιλέξτε την 3μηνη ή την 6μηνη συνδρομή!